Wróć   Forum Psiakość – uroki życia z psem > Galeria > Poradniki > Różne

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Tryb wyświetlania
Przeczytany 07-06-2009, 11:48   #76
Czort
PSYcholi 3
 
Czort's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2008
Miasto: ok JG/Wrocław
Posty: 275
Wyślij wiadomość przez GG do Czort
Domyślnie

A propo rewelacji w WMM, kiedyś nie mogłam zaimportować mp3. Żadnej. Byłam zmuszona nagrać narrację i puściłam na full muzyczkę z kompa i nagrało Debilny pomysł, ale wyszło Jak przeinstalowałam system to niby wszystko jest ok
__________________
Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego, że są nieme dla jego tępej percepcji- M.T.
Czort jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 13-10-2009, 23:05   #77
anea
 
anea's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Warszawa/Żołędowo
Posty: 2 608
Wyślij wiadomość przez GG do anea
Domyślnie

HEEEEEEEEEEEEELP

musze na jutro na zajecia przygotowac film - sciagnelam skladowe z youtuba, poskladalam w WMM i niby wszytsko super ale jak odtwarzam w WMP to filmiki przez polowe obrazu maja zielone tlo, a tylko gorna polowa to filmik
__________________
anea jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 21-10-2009, 01:58   #78
Jurek
 
Jurek's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opolskie
Posty: 1 088
Wyślij wiadomość przez GG do Jurek
Domyślnie

Cytat:
Napisał Czort Zobacz post
A propo rewelacji w WMM, kiedyś nie mogłam zaimportować mp3. Żadnej. Byłam zmuszona nagrać narrację i puściłam na full muzyczkę z kompa i nagrało Debilny pomysł, ale wyszło Jak przeinstalowałam system to niby wszystko jest ok
Pomysł skuteczny

Cytat:
Napisał anea Zobacz post
HEEEEEEEEEEEEELP

musze na jutro na zajecia przygotowac film - sciagnelam skladowe z youtuba, poskladalam w WMM i niby wszytsko super ale jak odtwarzam w WMP to filmiki przez polowe obrazu maja zielone tlo, a tylko gorna polowa to filmik
już po , lae przychodzi mi na myśl, że karta grafiki nie wyrabia się z tworzeniem obrazu .

Mam komp, po wymianie procka, pamięci, tylko karta grafiki jest słaba.
raz miałem takie coś, że w Gimpie komputer, nie był w stanie "narysować" zmian w zdjęciu i pół obrazu było czarne.
Jak sobie poradziłaś?
Jurek jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 21-10-2009, 14:42   #79
anea
 
anea's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Warszawa/Żołędowo
Posty: 2 608
Wyślij wiadomość przez GG do anea
Domyślnie

poradziłam sobie- musialam zmienic kodeki teraz wszystko juz jest ok
__________________
anea jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 22-10-2009, 14:28   #80
Jurek
 
Jurek's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opolskie
Posty: 1 088
Wyślij wiadomość przez GG do Jurek
Domyślnie

Nos mnie zawiódł tym razem, To już wiesz jaki ze mnie "znafca" tematu
Jurek jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 17-04-2010, 11:55   #81
Szemrana
Małgorzata
 
Szemrana's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 8 410
Wyślij wiadomość przez GG do Szemrana
Domyślnie

Mam nagrania DVD - rozszerzenie VOB.
Potrzebuję je przekonwertować na jakiś format zjadliwy dla internetu - np. avi lub wmv.
Pytanie brzmi czy avi lub wmv jest dobrym pomysłem oraz jakim programem to w miarę szybko zrobić
__________________
Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić.
Szemrana jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 18-04-2010, 00:18   #82
Szemrana
Małgorzata
 
Szemrana's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 8 410
Wyślij wiadomość przez GG do Szemrana
Domyślnie

Chyba sobie poradziłam
za pół godzinki premiera
__________________
Myślenie nie jest łatwe, ale można się do niego przyzwyczaić.
Szemrana jest wylogowany/a   Zacytuj
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Tryb wyświetlania

Zasady pisania postów
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać postów
Nie możesz wysyłać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Wł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12.


Powered by: vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.