Wróć   Forum Psiakość – uroki życia z psem > Administracja > Problemy, porady, uwagi...

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Tryb wyświetlania
Przeczytany 31-10-2009, 16:09   #1
Loona
Moderator
 
Loona's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Pabianice
Posty: 32 046
Załatwione, dziękuję Problem z edytorem

Mam problem z edytorem postów (tym okienkiem gdzie się pisze ). W panelu mam ustawiony 'Zaawansowany edytor WYSIWIG' a widzę 'Standardowy edytor'. Wszystko muszę ręcznie pisać, nie klikają mi się ani emoty, ani ikonki u góry (podkreślenie, zmiana kolory, schow itp.). Myślałam, że to u mnie coś się sknociło, ale na dogo mogę normalnie pisać Aaaa, no i jak już posta napiszę to nie mogę go edytować ani usunąć, bo te ikonki wtedy też nie działają
Loona jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 21:22   #2
M10M
Hamlet i koty
Moderator
 
M10M's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Tczew
Posty: 42 963
Domyślnie

Najlepszy jest zwykle reset
__________________
M10M jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 21:29   #3
Loona
Moderator
 
Loona's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Pabianice
Posty: 32 046
Domyślnie

Wczoraj się zaczęło, całą noc laptop był wyłączony, rano wszystko było nadal Wydaje mi się, że to aktualizacja coś namieszała, bo sobie coś ściągał. Nigdy nie zwracałam uwagi na to, ale nigdy mi nic nie knocił Znalazłam coś takiego: Ale nic mi to nie mówi
Loona jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 21:56   #4
M10M
Hamlet i koty
Moderator
 
M10M's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Tczew
Posty: 42 963
Domyślnie

Moje informatyczne dziecko powiedziało, żebyś sprawdziła czy wszystko jest OK w innej przeglądarce a po drugie wyczyściła pamięć podręczną i zalogowała się na nowo...
__________________
M10M jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 22:06   #5
Loona
Moderator
 
Loona's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Pabianice
Posty: 32 046
Domyślnie

W IE jest wszystko OK A tej pamięci podręcznej to gdzie szukać?
Loona jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 22:13   #6
M10M
Hamlet i koty
Moderator
 
M10M's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Tczew
Posty: 42 963
Domyślnie

Narzędzia - Wyczyść historię przeglądania i odznacz wszystko poza pamięcią podręczną (tylko w tym okienku "ptaszek").
__________________
M10M jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 22:19   #7
Loona
Moderator
 
Loona's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Pabianice
Posty: 32 046
Domyślnie

Powiedz Gosi, że ją Kocham
Loona jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 31-10-2009, 22:24   #8
M10M
Hamlet i koty
Moderator
 
M10M's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Tczew
Posty: 42 963
Domyślnie

Powiedziałam
A ona na to: następnym razem use the google
A poza tym kiedyś podrzuciła mi takie coś:



...kiedy po raz kolejny powiedziałam, żeby przyszła coś tam zobaczyć, bo mi nie działa. Mówi, że wszyscy komputerowcy z jej pracy rozdali to swoim rodzinom i znajomym
__________________
M10M jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 23-01-2011, 16:19   #9
BEATASABRA
KOTOŁAK grrrr
 
BEATASABRA's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Kraków a dokladnie stara Nowa Huta
Posty: 2 345
Domyślnie

nie mogę edytować postu nie mogę cytowac .

Wyczyściłam ciasteczka

zresetowałam komputer

wyczyściłam pamięć podręczną

zmieniłam na Zaawansowany edytor WYSIWIG

I nadal nic

W Firefox nie działa

w IE wszystko ok tylko ja go nie cierpie
__________________
BEATASABRA jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 23-01-2011, 16:56   #10
M10M
Hamlet i koty
Moderator
 
M10M's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Tczew
Posty: 42 963
Domyślnie

Cytat:
Napisał BEATASABRA Zobacz post
nie mogę edytować postu nie mogę cytowac .
(...)
w IE wszystko ok tylko ja go nie cierpie
Skoro w IE działa, to wina po stronie Twojego komputera...
Gdyby to było coś z forum, to zmiana przeglądarki nic by nie pomogła.
__________________
M10M jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 23-01-2011, 17:01   #11
Evelina
Administrator
 
Evelina's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Podparyżewo
Posty: 10 206
Domyślnie

BEATASABRA, może zablokowałaś przypadkiem Javascript?
Jak wejdziesz do maszynki konkursowej pod FF to Ci działa?
__________________

Evelina jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 23-01-2011, 17:07   #12
BEATASABRA
KOTOŁAK grrrr
 
BEATASABRA's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Kraków a dokladnie stara Nowa Huta
Posty: 2 345
Domyślnie

Cytat:
Napisał Evelina Zobacz post
BEATASABRA, może zablokowałaś przypadkiem Javascript?
Jak wejdziesz do maszynki konkursowej pod FF to Ci działa?
Uś mam

Adblock Plus namieszał

Działa
__________________
BEATASABRA jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 27-01-2011, 21:29   #13
Ina
Czika&Pola
 
Ina's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 14 166
Domyślnie

Cytat:
Napisał BEATASABRA Zobacz post
Uś mam

Adblock Plus namieszał

Działa
Ja też, wreszcie mam! Wszystko przez ten Adblock Plus
__________________

www.mopsywpotrzebie.pl
Ina jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 11-02-2011, 20:52   #14
Ula czarnuszka
 
Ula czarnuszka's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: na skraju lasu
Posty: 9 915
Domyślnie

Cytat:
Napisał BEATASABRA Zobacz post
Uś mam

Adblock Plus namieszał

Działa
Cytat:
Napisał Ina Zobacz post
Ja też, wreszcie mam! Wszystko przez ten Adblock Plus
Mam Adblock Plus a problemów z edycją nie miałam
__________________
Pozdrawiamy, M&S
>>GALERIA<<
Ula czarnuszka jest wylogowany/a   Zacytuj
Przeczytany 13-02-2011, 22:45   #15
coztego
Psiakościanka
Administrator
 
coztego's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Śląsk
Posty: 9 109
Domyślnie

Cytat:
Napisał Ula czarnuszka Zobacz post
Mam Adblock Plus a problemów z edycją nie miałam
Widocznie nie miałaś ustawionego takiego sprytnego filtra
__________________
1% dla Fundacji Szara Przystań KRS: 0000288303
coztego jest wylogowany/a   Zacytuj
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Tryb wyświetlania

Zasady pisania postów
Nie możesz zakładać nowych wątków
Nie możesz pisać postów
Nie możesz wysyłać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB code is Wł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04.


Powered by: vBulletin Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.